Pelaajien nimet

Pelaaja 1
Pelaaja 2
Pelaaja 3
Pelaaja 4


Pelin säännöt

Aarre retki pelissä tarkoituksena on löytää aarre. Pelaajat pelaavat peliä vuoron perään ja siitä kenen vuoro on ilmoitetaan kartan alla olevassa taulussa.
Pelissä on lappuja joita on siroteltu pitkin karttaa, yhdestä näistä löydät aarteen. Muita lappuja on jalokivi (saat jalokiven arvon verran rahaa), rosvo (menetät kaikki rahasi), tyhjä lappu tai vitamiinipilleri josta saat uuden vuoron. Lapun voi kääntää ilmaiseksi jos sattuu tulemaan siihen viitosella, muulloin joudut maksamaan lapusta kuusikymppiä.

Pelissä liikutaan kartalla nopan osoittaman matkan verran. Paikat johon pystyt matkustamaan on merkitty punaisella tai sinisellä jos kyseessä on jo valmiiksi käännetty kortti. Lentoreitillä pääsee suoraan paikkaan, mutta jos käytät lentoreittiä, tulee sinun maksaa seitsemänkymppiä. Aarteen voi anastaa aarteen löytäneeltä pelaajalta liikkumalla samaan paikkaan (tunnistat pelaajan jolla on aarre siitä, että hänen nappulalla on kruunu päässä.

Se joka onnistuu pääsemään ensimmäisenä lähtöpaikkaansa aarteen kanssa voittaa pelin.

Vihje: painamalla F5:sta pääset takaisin tälle sivulle, mutta tällöin käynnissä oleva peli keskeytyy etkä voi muuta kuin aloittaa uuden.